Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

На Рівненщині у будинку вибухнула граната: загинув чоловік (фото)

У селі Синів, що у Рівненській області, 69-річний чоловік загинув внаслідок вибуху гранати. Боєприпас здетонував в одній з кімнат будинку.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції. Інцидент трапився у неділю, 8 вересня. Медики сповістили правоохоронців про цей інцидент близько 21:00.

"Відомо, що чоловік проживав сам. Вибух почули сусіди та викликали медиків", — наголосили у поліції.

Так, фахівці вибухотехнічної служби Головного управління Нацполіції з місця події вилучили уламки, характерні для вибуху гранати типу "РГО". Також слідчі відкрили кримінальні провадження за фактом умисного вбивства (за ч. 1 ст. 115 КК України) та незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами (ч. 1 ст. 263 КК України).

Наразі обставини події встановлюють правоохоронці. Зокрема і те, де саме чоловік узяв боєприпас та внаслідок чого він здетонував.

"У випадку виявлення вибухонебезпечних предметів: не підходьте, обмежте доступ до знахідки інших осіб, не торкайтеся та викличте поліцейських і рятувальників. У жодному випадку не несіть його додому", — зазначили у поліції.

Нагадаємо, на початку серпня на Київщині у Білій Церкві чоловік під час сварки підірвав гранату у приватному будинку. Внаслідок вибуху загинула його дружина та травмований син.

Раніше у Києві 46-річний чоловік кинув гранату у вікно квартири багатоповерхівки, де мешкає його рідний брат. Внаслідок вибуху постраждала 36-річна жінка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 10.09.2024 01:56