Фото: Національна поліція

У Києві чоловік прямо посеред вулиці порізав ножем перехожого

У Голосіївському районі Києва правоохоронці затримали чоловіка, який в розпалі словесної перепалки з перехожим, завдав йому ножового поранення.

Про це повідомляє поліція Києва. 

Оперативники спільно з аналітиками сектору кримінального аналізу з’ясували, що між двома чоловіками виник словесний конфлікт, у ході якого зловмисник наніс ножове поранення потерпілому. 

"Перехожі викликали швидку, яка доправила пораненого до лікарні з проникаючою раною живота",  йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у в ході проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів поліцейські протягом декількох годин встановили особу та місце перебування 43-річного зловмисника. 

"Правоохоронці затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили знаряддя злочину ніж", повідомили правоохоронці.

Слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 ККУ умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція інкримінованої статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Нагадаємо, у Києві судитимуть водія, який збив на переході 11-річного хлопчика. У жовтні 2023 року керманич автомобіля "Хюндай" виїхав на перехрестя на заборонний сигнал світлофора та здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, який переходив проїзну частину по регульованому пішохідному переходу. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.02.2024 12:29