Фото: Нацполіція

У Кривому Розі сталася п'яна ДТП за участі двох легковиків та автобуса: є загиблий і поранені

У неділю, 16 липня, у Кривому Розі Дніпропетровської області сталася аварія за участі двох іномарок і пасажирського автобуса. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди одна людина загинула.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

За даними правоохоронців, ДТП сталася на Широківському шосе. Встановлено, що 49-річний водій позашляховика Toyota виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з пасажирським автобусом та Skoda Fabia.

Зазначається, що внаслідок аварії загинув 38-річний водій автомобіля Skoda. Крім того, ще два пасажири — 7-річний хлопець та 29-річна пасажирка, отримали травми. Їх госпіталізували. Також у лікарні опинився 48-річний водій іншого легковика. 

Кривий ріг ДТП

Фото: Нацполіція

Правоохоронці зазначили, що винуватця аварії вже затримали. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння".

Кривий ріг ДТП

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 15 липня, на трасі Одеса — Рені, між селами Підгірне та Карналіївка, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та позашляховика. Внаслідок аварії загинули одразу четверо людей, зокрема дитина, ще одна людина отримала травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.07.2023 15:58