Фото: Telegram Петра Андрющенка

У Маріуполі прогримів гучний вибух у районі "Азовсталі": подробиці

У середу, 1 листопада, у Маріуполі пролунав гучний вибух, який було чути у всіх районах міста. Попередньо, спрацювала ворожа протиповітряна оборона.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"В Маріуполі гучний вибух — чули всі райони міста. Джерело вибуху — російське ППО в районі Азовсталі", — заявив Андрющенко.

Він також зауважив, що водночас у в Маріупольському порту було увімкнено димове маскування, аналогічне кримському. Деталі та наслідки вибуху ще встановлюються.

"З ураховуванням знаходження в порту судна морського класу — це додає особливої пікантності та цікавинки події. Деталі та наслідки встановлюємо. Але, вже новина, яку можна записати в графу "передбавовна", — резюмував посадовець.

Нагадаємо, раніше Петро Андрющенко повідомив, що у морський порт Маріуполя знову зайшло морське судно класу річка-море з Росії. Вочевидь, воно має вивезти до країни-агресора цьогорічний урожай соняшника.

Також російські окупанти перевели в Маріуполь і район черговий резерв живої сили. Зафіксовано прибуття новосформованих та новонабраних російських підрозділів. На шевронах у них дві гармати.

Додамо, російські окупанти у Маріуполі збільшили кількість піших патрулів на вулицях та облаштовують оперативно-технічні склади у місті та районі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.11.2023 13:36