Фото: Суспільне

У ще двох українських містах відкрили ресторани McDonald's

У Полтаві та Кременчуці відновили роботу заклади мережі McDonald'sякі були зачинені від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Заклади працюватимуть з 7:00 до 22:00 та дотримуватимуться розширених правил безпеки.

Про це повідомили в прес-службі компанії.

Відзначимо, заклади в Україні почали відкривати з кінця вересня у різних містах України. У травні компанія відновлює роботу на Полтавщині, адже повернення працівників до роботи сприятиме відновленню громад.

McDonald's у Полтаві розташований на вулиці Європейській, 187-А, у Кременчуці — на вулиці Київській, 6. В обох ресторанах клієнти можуть зробити замовлення в залі ресторану на касі чи через термінали самообслуговування, а також на МакДрайві. У закладах спершу буде представлене скорочене меню, яке поступово розширюватиметься.

Адміністрація наголошує, що у разі оголошення повітряної тривоги заклади припинятимуть свою роботу, аби працівники та відвідувачі могли пройти в укриття. Після відбою повітряної тривоги працівники повертатимуться на місця та відновлюватимуть роботу протягом 30 хвилин.

Відзначимо, з відкриттям цих закладів McDonald’s уже відновив понад 70% ресторанів мережі. Нині працюють 87 ресторанів McDonald’s. 

Нагадаємо, колишній McDonald's у Білорусі змінив назву на "Мак.by". Оформлення майже повністю повторює дизайн справжнього McDonald's. У компанії зазначили, що отримали від співробітників та клієнтів понад 1500 варіантів нової назви. Крім того, розглядалися варіанти "Смачна есці", "Семейный", "Вместе", проте мережа вирішила максимально зберегти символіку оригінального McDonald's, який пішов із країни після початку війни в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.05.2023 17:00