Фото: Українська правда

Є загиблий та постраждалі: у Бердянську через аварію на водоканалі отруїлися люди

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області 21 червня сталася надзвичайна ситуація на насосній станції №23. Унаслідок цього постраждали люди. 

Про це повідомили на Telegram-каналі Бердянської міської ради. 

Так, аварія трапилася на комунальному підприємстві "Бердянськводоканал". Унаслідок цього одна людина загинула. Ще четверо перебувають у лікарні, двоє з них у реанімації. Всі отруїлися газами.

"Це реалії окупованого міста, де росіяни роздають посади будь-кому, хто здатен вимовити "слава Росії", а пропаганду та залякування бердянців ставлять вище за техніку безпеки", — пишуть у міськраді.

Нагадаємо, у ніч на 22 червня у районі Бердянська пролунав потужний вибух. Його було навіть чути за 50 кілометрів від місця події — в с. Урзуф Маріупольського району. Вибух стався о 01:40. Мешканці повідомляють про влучання в місце концентрації окупантів в базі відпочинку "Троянда", що у с. Азовське Бердянського району.

На початку червня повідомлялося про влучання по позиціях рашистів у Бердянську. За інформацією місцевих пабліків, декілька ракет влучили у район порту.

27 травня стався вибух в селі Новопетрівка Бердянського району. Там було зафіксовано "приліт" по базах відпочинку, де розміщувався особовий склад ворожих військ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.06.2023 13:58