Євген Плинський: 4 мільярди доларів на митниці – план по збору кешу на вибори

05 ЛИПНЯ 2018 08:34

Волинського кешу, на схемах, які створив новопризначений очільник митниці Кривицький, явно не вистачає, тому назріло його підвищення. І замість ганебного звільнення було піднято його на Олімп, призначивши посаду наглядача за всіма митницями країни. Про це написав в себе на сторінці у Facebook журналіст Євген Плинський.

«4 мільярди доларів на митниці, які Гройсман пообіцяв зібрати до кінця року - це показник не в бюджет країни, а план по збору кешу, який новий начальник Віктор Кривицький повинен встигнути відпрацювати на вибори Прем'єра в Президенти», – написав Євген Плинський.

«Буквально пару тижнів тому, коли Прем'єр Гройсман на селекторній нараді цитував поспіль всі контрабандні схеми, які я виявив за останні два роки на Волинській митниці мене переповнювало почуття гордості. А як тут не пишатися, адже твоя праця як журналіста не пропала марно. Сам Прем'єр розібрався, хто такі «піджаки», що означає tax free і як повні намиста з товаром їдуть під виглядом порожніх і т.д», – написав Євген.

Також він підкресли, що один з головних організаторів всіх тих страшних схем, які перераховував Прем'єр, начальник Волинської митниці Віктор Кривицький.

Суспільство, 05.07.2018 08:34