Facebook і Instagram змінили дизайн своїх мобільних додатків

16 СЕРПНЯ 2017 14:23

Соцмережі Facebook і Instagram провели редизайн новинної стрічки для своїх мобільних додатків, який став «більш читабельним, інтерактивним і зручним для коментування».

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на TechCrunch.

Зокрема, Facebook переймає стиль свого месенджера для коментарів. Тепер коментарі візуально більш відокремлені один від одного завдяки округлим контурам. Також в додатку зміняться кнопки навігації.

Розробники програми Facebook прибрали синю смугу зверху екрану і перенесли кнопку, яка повертає користувача в новинну стрічку, ближче до аватарки. За словами розробників, програма має стати "менш дратівливою".

У той же час, команда фотосервісу Instagram запустила нову версію програми для iOS і Android. Головним нововведенням Instagram версії 24 стала можливість організовувати коментарі гілками.

Тепер користувач може відповідати не в загальній стрічці коментарів до запису, а в конкретній гілці – «суб-розмові». Коли користувач відповідає на якийсь конкретний коментар, його відповідь автоматично буде розташована під вихідним коментарем у вигляді гілки бесіди.

Додатки будуть оновлюватися поступово по всьому світу, протягом декількох тижнів.

Технології, 16.08.2017 14:23