Фото: ИноСМИ

У Кремлі вигадали "помсту" за вибухи на Кримському мосту: Пєсков зробив заяву

У Кремлі відреагували на вибухи, що стались уночі 17 липня на Кримському мосту. Обіцяють, що вживатимуть "додаткових заходів".

Таку заяву зробив речник російського президента Дмитро Пєсков.

"Ми знаємо причини і тих, хто стоїть за цим "терористичним актом". Це вимагатиме далі від усіх нас зібраності та додаткових заходів та роботи", — йдеться у повідомленні Пєскова.

За його словами, додаткові заходи безпеки в районі Кримського мосту постійно удосконалюють, однак, начебто через туристичне навантаження, там виникають черги. Та після нічних вибухів безпекову ситуацію ще більше контролюватимуть.

"Якщо брати кінцеву перспективу, то відповіддю буде досягнення всіх цілей "спеціальної військової операції", яка триватиме", — наголосив Пєсков.

Нагадаємо, уночі 17 липня на Кримському мосту пролунали щонайменше два вибухи. Ймовірно, пошкоджені декілька прольотів дорожнього полотна між опорами. Самопроголошений глава Криму Сергій Аксьонов заявив, що рух по Кримському мосту зупинено, а "надзвичайна подія" трапилася у районі 145-ої опори зі сторони Краснодарського краю. За попередніми даними, повідомляють про двох загиблих та постраждалого.

На новини про "бавовну" на Керченській переправі відреагували в СБУ. Кажуть, що розкриють усі деталі атаки на Кримський міст, але зроблять це після перемоги України. Тим часом у Головному управлінні розвідки Кримський міст назвали "зайвою конструкцією".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.07.2023 14:05