Антимонопольний комітет України розпочав моніторинг готелів Києва перед фіналом Ліги чемпіонів

08 ТРАВНЯ 2018 16:59

Київське територіальне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) почало офіційний моніторинг готелів в Києві через інформацію про зростання цін перед фіналом Ліги чемпіонів.  

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Football24.  

«Через ажіотаж, викликаний повідомленнями про підвищення цін готелів на період проведення фіналу Ліги чемпіонів, Київське територіального відділення АМКУ розпочало офіційний моніторинг ринку надання готельних послуг в столиці.  

Сподіваюся, що ціни стабілізуються завдяки ринковим механізмам, оскільки попит рухає не тільки ціною, але і пропозицією. Підвищення цін під час спортивних подій – звичайна практика для ринкових відносин, але підвищення на сотні відсотків – ненормальна ситуація», – повідомляє на своїй сторінці у Facebook голова Київського обласного теруправління АМКУ Олексій Хмельницький.  

У той же час Київська міськдержадміністрація заявила про відсутність проблеми з розміщенням гостей фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, оскільки, як пояснив агентству Інтерфакс-Україна керівник управління туризму КМДА Антон Тараненко, 70% уболівальників приїжджають на матч на один день і відразу ж увечері летять з Києва чартерними рейсами. 

 

Події, 08.05.2018 16:59