«Барселона» - «Манчестер Юнайтед»: перед матчем

16 КВІТНЯ 2019 12:19

Перший матч вийшов настільки задушливим, що навіть сама замерзла бабуся попросила б відкрити на «Олд Траффорд» всі кватирки. «Барселона» закотила англійцям швидкий гол, застебнулася і засушила гру володінням.

Але розслаблятися точно рано. По-перше, всі пам'ятають, як «Барса» навернулася в Римі після домашньої перемоги 3:0. По-друге, «МЮ» в цьому сезоні творить чудеса і вже спорудив гостьові камбеки проти могутніх «Юве» і «ПСЖ». Сульшер явно запас на «Барсу» щось особливо хитре.

«Барса» підходить до гри видужавши і відпочивши. У грі Примери з «Уескою» відпочивав, здається, весь основний склад. До «МЮ» тепер готові і Мессі, який отримав в ніс від Смоллінга, і Суарес, який шкутильгав на «Олд Траффорд». Ще матч з аутсайдером Ла Ліги пропускали хворий Ракітіч і схопивши м'язове ушкодження Роберто. Але всі в клубі, крім давно травмованих Рафінья і Вермален, готові.

Варто бути вкрай уважними Бускетс, Семеду, Матіч і Янгу - хлопці висять на картці.

Щоб ви розуміли рівень готовності «Барселони», то погляньте на її стартовий склад проти «Уеска». Там були Мурільо, Тодібо, Ален, Пуч, Ваг і Боатенг. Царі відпочивали, тому що можуть собі дозволити - відрив від другого місця в Примері дев'ять очок.

«МЮ» на вихідних переміг «Вест Хем», але найкраще гру опише цитата Сульшера. «Суперник грав краще, це потрібно визнати. Не думаю, що хтось з цим посперечається. Нам пощастило», - зізнався Уле.

«Червоні дияволи» не могли дозволити собі велику ротацію, тому грали і Погба, і Лукаку, і Марсьяль з Лінгард. Відпочивали лише обрані.

Зустріч обслужать німці Фелікса Бриха. У цьому сезоні 43-річний арбітр відпрацював на 27 матчах у всіх турнірах: в них він показав 108 жовтих і три червоні картки, поставивши 11 пенальті.

Вдома каталонці гратимуть зовсім по-іншому. Ватного катання, що мучило на «Олд Траффорд», вже ніколи не станеться. Тому величезне навантаження випаде на оборону і опорну зону «МЮ». Тут можна вибирати будь-якого: від молодого Мактомінея, до Лінделефа з Далотом. Але ймовірність, що хтось із крайніх захисник «МЮ» проведе найгірший матч сезону, найбільш висока.

Котирування букмекерів - перемога «Барселони»: 1.37, нічия: 5.60, перемога «МЮ»: 8.50, повідомляє Euro Sport.

Одні з найбільш важливих питань матчу - чи заб'є «МЮ»? Букмекери вже порахували шанси «червоних дияволів» на найважливіший гостьовий гол.

Спорт, 16.04.2019 12:19