Фото: соцмережі

Боксер Ф'юрі заінтригував заявою, що "все скінчено"

Володар титулу чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі розповів про свої плани. Скандальний боксер хоче стати найбільш високооплачуваним спортсменом за версією Forbes, а також знятися в кіно.

Про це Тайсон Ф'юрі заявив у коментарі журналісту Майклу Бенсону. У британського боксера зараз дві мрії. На його думку, у спорті він домігся усього можливого.

"У мене є дві мети: хочу очолити список найбільш високооплачуваних спортсменів за версією Forbes, а ще планую знятися в голлівудському фільмі. У спорті я домігся всього, що міг, і завоював всі пояси, які тільки можна завоювати. Все скінчено", — заявив Тайсон Ф'юрі.

Нагадаємо, британський боксер-важковаговик Тайсон Ф'юрі також заявив, що не планує виходити на ринг проти українця Олександра Усика. Британець видав нову порцію образ на адресу українського боксера. Ф'юрі запевнив, що не зацікавлений у поєдинку з Усиком, який володіє титулами чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF.

29 квітня Усик і Ф'юрі мали битися на стадіоні "Вемблі" в Лондоні за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано. 28 жовтня британець у Саудівській Аравії проведе виставковий бій проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.09.2023 18:58