Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі. Скрін з відео

"Маленький український безхатько": боксер Ф'юрі облаяв українця Усика

Британський боксер-важковаговик Тайсон Ф'юрі заявив, що не планує виходити на ринг проти українця Олександра Усика. Британець видав нову порцію образ на адресу українського боксера.

Про це пише Daily Mail.

Ф'юрі, якому належить пояс WBC, заявив, що не зацікавлений у поєдинку з Усиком, який володіє титулами чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF.

"Він маленький український безхатько. Це все, що він для мене означає. Немає жодного інтересу до об’єднання поясів у дивізіоні. Для мене це лайно неважливе. Усі ці розмови про об’єднання і тому подібне — це насправді нічого не значить для мене. Я шукаю найбільший гонорар. Він просто іноземець, який погано говорить англійською, тому його не продати", — висловився Ф'юрі.

Зазначимо, 29 квітня Усик і Ф'юрі мали битися на стадіоні "Вемблі" в Лондоні за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано. 28 жовтня британець у Саудівській Аравії проведе виставковий бій проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну.

Нагадаємо, що команда Даніеля Дюбуа прагне скасувати результат бою з Олександром Усиком, який завершився перемогою українця. Їхня команда подала апеляцію через суперечливий епізод у п'ятому раунді, коли британець, імовірно, завдав удару нижче пояса.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.09.2023 12:28