Боксер Уайлдер захистив титул чемпіона світу за версією WBC

19 ТРАВНЯ 2019 12:00

Боксер з США Деонтей Уайлдер захистив титул чемпіона світу в супер-важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC). Бій зі своїм співвітчизником Домініком Бризилом він виграв нокаутом в першому раунді, повідомляє The Guardian.

33-річний Уайлдер володіє титулом з 2015 року. За свою кар'єру боксер не зазнав жодної поразки: на рахунку Уайлдера 41 перемога і одна нічия. Минулий бій Уайлдера з британцем Тайсоном Ф'юрі, що відбувся в грудні минулого року, завершився внічию.

Бризил, в свою чергу, зазнав другої поразки при 20 перемогах. Влітку 2016 року він програв в бою за пояс Міжнародної боксерської федерації (IBF). Таким чином, це вже друга поразка американця в бою за титул чемпіона світу.

Згідно з укладеним перед боєм контрактом Уайлдер отримає за три поєдинки 100 мільйонів доларів США. За бій з Бризом він отримав $ 20 млн, тоді як за наступні два він отримає по $ 40 млн.

Титулами чемпіона світу в супер-важкій вазі за іншими престижними версіями (Всесвітня боксерська асоціація, WBA, IBF і Всесвітня боксерська організація, WBO) в даний момент володіє Джошуа.

Спорт, 19.05.2019 12:00