Британку вигнали з літака за надто глибоке декольте

02 ЛИПНЯ 2019 08:57

Громадянка Великобританії 31-річна Гаррієт Осборн була змушена провести ніч на підлозі аеропорту Малаги після того, як її зсадили з рейсу в Лондон за надто відверте вбрання.

Стюардеси не захотіли пускати в салон літака жінку, на якій була чорна гіпюрова блузка з глибоким декольте, надіта прямо на голе тіло.

Осборн пояснила, що, хоч і не була в бюстгальтері, соски вона прикрила оборками блузки, які зафіксувала спеціальним скотчем. Однак співробітники авіакомпанії EasyJet попросили її надіти що-небудь поверх її відвертого вбрання.

Гаріет назвала інцидент сесксистськой витівкою. Вона змогла вилетіти додому лише на наступний день, купивши квиток на інший рейс, передає The Sun.

У прес-службі авіаперевізника наполягають на тому, що не пустили жінку в салон через грубе поводження. Там відзначили, що пасажирка різко відреагувала на прохання екіпажу прикритися. Жінка хоч і погодилася надіти кофту, але продовжила лаятися зі стюардесами.

«Наші співробітники навчені оцінювати все ситуації і діяти швидко і адекватно. Ми не терпимо образливого чи загрозливого поведінки по відношенню до наших співробітників», - підкреслили в EasyJet.

Суспільство, 02.07.2019 08:57