«Челсі» погодив трансфер Гонсало Ігуаїна в клуб

17 СІЧНЯ 2019 11:53

В «Челсі» підтвердили перехід Гонсало Ігуаїна, який грає на позиції центрфорварда в «Мілані» вже в цьому місяці, в оренду з правом подальшої пролонгації угоди на один рік, повідомляє Goal.

У поточному сезоні італійської Ігуаїн забив 6 голів і віддав 1 асист в 15 іграх, проте опинився на лаві запасних у фіналі Суперкубка Італії проти «Ювентуса».

Гонсало Ігуаїн не був присутній на груповому фотографуванні ні до фінальної гри з «Ювентусом», коли команда в повному складі зустрілася з принцом Абдулой бін Тьюки Аль-Фасой, котрий обіймав посаду президента спортивного комітету ОАЕ, ні після.

Також він був відсутній на тренуваннях, в силу чого головний тренер прийняв рішення не включати його в основний склад на гру з «Ювентусом».

Сам Ігуаїн вніс повну ясність щодо свого бажання змінити клуб. Він ясно дав зрозуміти і своєму тимчасовому клубу, і своєму рідному клубу, що хоче перейти в АПЛ і з’єднатися  з Саррі, який тренував Ігуаїна ще коли той грав за Наполі.

Маурісіо Саррі, в свою чергу, розглядає свого вихованця як найкраще вирішення проблеми відсутності центр форварда і докладає всіх зусиль для прискорення трансферу, ведучи переговори з як  «Міланом» так і «Ювентусом».

Спорт, 17.01.2019 11:53