Двоє п’яних на автівці намагалися прорватися через кордон

20 ГРУДНЯ 2018 15:47

Сьогодні рано вранці через українсько-білоруський кордон порушники спробували прорватися на автівці. Прикордонники України та Білорусі завадили спробі прориву.

 Автомобіль марки «Nissan Sunny» української реєстрації в’їхавши на великій швидкості в пункт пропуску «Городище» без проходження жодних видів контролю почав слідувати в бік Республіки Білорусь.

Для затримання порушника прикордонники Луцького загону негайно застосували засоби примусової зупинки перекривши ними виїзди з пункту пропуску. Однак водій не зупинився і на швидкості пошкодивши шини, капот та лобове скло транспортного засобу виїхав за межі пункту пропуску.

Для недопущення прориву кордону і затримання порушників співробітники Держприкордонслужби відразу організували взаємодію з білоруськими прикордонниками. Між пунктами пропуску автівка зупинилася і невдовзі білоруські колеги затримали двох чоловіків. Вони виявилися громадянами України та за зовнішніми ознаками перебували в стані алкогольного сп’яніння. Також прикордонники Білорусі зафіксували, що колеса транспортного засобу були пробиті і він має явні зовнішні пошкодження.

Події, 20.12.2018 15:47