«Ель-класико» без Мессі і Роналду

27 ЖОВТНЯ 2018 01:07

За день до зустрічі «Барселони» і мадридського «Реала» каталонська поліція затримала десять осіб, які підозрюються у фальсифікації квитків на матчі «синьо-гранатових». За даними слідства, передбачувані злочинці встигли заробити близько двох мільйонів євро, повідомляє Euro News.

До першого «Ель-класико» сезону діючий чемпіон Іспанії «Барселона» підходить у статусі лідера, а ось справи у «королівського» клубу зараз йдуть не кращим чином. Підопічні Юлена Хулен Лопетегі програли в трьох з чотирьох останніх матчів Примери і забили за цей час тільки один гол.

«Не можна забувати про результати останніх ігор, але все-таки це «Ель класико». Ніхто не буде думати про емоційний стан суперника. Повторюю: це  «Ель-класико!", - переконаний нападник «Барселони» Луїс Суарес.

Ця зустріч іспанських грандів буде особливою. На полі не з'являться Кріштіану Роналду, який влітку перейшов в «Ювентус», і Ліонель Мессі, який отримав травму руки в матчі з «Севільєю». Для "Реала" ця зустріч - шанс наблизитися до «Барселони» в турнірній таблиці Примери, а для тренера «вершкових» Юлена Хулен Лопетегі - можливість утриматися на своїй посаді. Поки що «королівський» клуб поступається каталонцям чотири очки і займає всього лише сьому сходинку.

Спорт, 27.10.2018 01:07