Флешмоб у соцмережах: «Даю 24 години Зеленському на відповідь»

04 КВІТНЯ 2019 18:52

У соціальні мережі стартував флешмоб під хештегом ‪#‎даю24години, де усі бажаючі задають запитання до кандидата в Президенти України Володимиру Зеленському, із умовою: на відповідь лише 24 години.

Варто зазначити, учора Володимир Зеленський закликав діючого Президента до дебатів на НСК «Олімпійський», записавши з цього приводу ролик. Та наголосив, що Порошенко з поваги до принаймні третини громадян сказав, що йде на дебати не з «бидлом», не з «маріонеткою Кремля чи Коломойського», не з «клоуном», не з «ватніком», а з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Сьогодні, Петро Олексійович відповів «Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила.

Але стадіон, так стадіон.

Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу», – сказав Президент України.

У результаті в нашому суспільстві стартував флешмоб під хештегом ‪#‎даю24години.

Наприклад, одне із запитань від журналіста Ксенії Клим: «Володимире Олександровичу Зеленський, котрий вирішив стати Гарантом Конституції України та Головнокомандувачем. У січні цього року ти дозволив собі посміятися над цінностями, котрі є святими для мене, моїх рідних і мільйонів таких, як я. Ти посміявся над Томосом та Українською Автокефалією. Ти – потомок синів Авраама і представник єврейського народу, як ніхто добре знаєш – що таке святі і недоторкані теми. Чому дозволив собі посміятися над тим, що є святим для мене???

Я, Ксенія Клим, журналіст, волонтер, донька українського православного священика. Я даю тобі 24 години на те, щоб ти вибачився перед усіма українцями за свій неприпустимий цинізм!!!»

Питань виникає дуже багато, тому усі бажаючі можуть задати їх Володимиру Зеленському і протягом 24 годин отримати відповідь.

Політика, 04.04.2019 18:52