«Їм не варто грати на такому рівні». Сарри знищив своїх гравців після поразки від «Арсеналу»

20 СІЧНЯ 2019 12:56

Головний тренер «Челсі» Мауріціо Сарри прокоментував поразку своєї команди в матчі 23-го туру АПЛ проти «Арсеналу» (0:2).

«Я повинен сказати, що сильно розсерджений сьогоднішньою поразкою, так як його причина в менталітеті. Суперник був куди більш заряджений на боротьбу, ніж ми, і це неприйнятно. Це було схоже на гру з «Тоттенхемом». Тоді я поговорив з гравцями і подумав, що проблема вирішена.

Я б хотів поговорити з вами про тактику, але, схоже, цю групу гравців дуже складно мотивувати. Думаю, коли ви бачите, що одна команда перевершує іншу в настрої, ви не можете говорити про тактику. Їх рівень зарядженості був набагато краще, ніж у нас, і так тривало протягом всієї гри.

Чому я не можу донести це до команди? Мені складно відповісти на це питання. Схоже, з психологічної точки зору гравці недостатньо агресивні. Це складно змінити, тому що це особисте. Потрібно вплинути на них. Не думаю, що футболісти такого рівня можуть боятися відповідальності.

Найкраще, що може зараз статися, - ми відкрито поговоримо з командою. Я - людина, відповідальна за гравців, і важливо, щоб у них було правильне ставлення до справи. Якщо вони не можуть цього досягти, ймовірно, їм не варто грати на такому рівні», - наводить слова Сарри Goal.

Голами у матчі «Арсенал» - «Челсі» відзначилися Олександр Ляказетт і Лоран Косьельні.

«Челсі» в минулій грі завдав всього один удар в створ.

Спорт, 20.01.2019 12:56