Іноземець напав з ножем на киянку, поліція спрацювала

20 КВІТНЯ 2019 11:26

У столиці оперативники затримали іноземця за розбійний напад на киянку. Під погрозою ножа зловмисник відібрав у жінки мобільний телефон. Судом чоловіку обрана міра запобіжного заходу - перебування під вартою.

На сайті Нацполіції зазначається, що на спецлінію 102 від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що на вулиці Кубанської України вона стала жертвою розбійного нападу. У цей час неподалік місця події перебували працівники карного розшуку, які швидко затримали зловмисника з мобільним телефоном потерпілої. Для документування правопорушення виїхала слідчо-оперативна група.

Слідчі з’ясували, що жінка поверталася додому і не помітила чоловіка, який підійшов зі спини. Зловмисник схопив її та, погрожуючи ножем, вимагав віддати мобільний телефон. Киянка хотіла вирватися, але нападник відібрав гаджет і втік.

Затриманим виявився раніше судимий 38-річний громадянин іншої держави. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Події, 20.04.2019 11:26