Фото: росЗМІ

"Кадировці" в окупованому Мелітополі зґвалтували російську пропагандистку

У тимчасово окупованому Мелітополі "кадировці" зґвалтували журналістку-телеведучу телеканалу НТВ Ольгу Зєнкову. Наругу над журналісткою вчинили терористи "батальйону Ахмат".

Про це йдеться у заяві телеканалу НТВ, повідомляє Telegram-канал "Ищи своих". 

За даними видання, влада РФ суворо заборонила висвітлювати цю тему у ЗМІ, але телеканал вже звернувся до слідчого комітету Росії. 

У заяві зазначається, що пропагандистка Ольга Зєнкова та оператор Артем Епіфанов прибули до Маріуполя із редакційним завданням. Інцидент трапився 17 січня у ресторані "Воронцовський", де вечеряла знімальна група. Зазначається, що того вечора на оператора та журналістку напали окупанти, які представилися "бійцями батальйону Ахмат".

Внаслідок інциденту оператор Епіфанов отримав травми середньої тяжкості, а пропагандистку зґвалтували.

До того ж керівництво пропагандистського каналу поскаржилося, що у "військовій комендатурі" Мелітополя їм відмовили у відкритті кримінального провадження. 

Варто зауважити, що Зєнкова перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську пропаганду. Її внесено у базу сайту "Миротворець".

Нагадаємо, раніше жителі сіл Херсонської області розповіли про перебування під російською окупацією. РФ зайняла північні райони Херсонщини у середині березня, а пішла звідти на початку квітня, проте мешканці досі оговтуються від "навали".

Суспільство, 30.01.2023 17:17