Київські поліцейські затримали на гарячому викрадача «Лексуса»

17 ЛЮТОГО 2019 19:36

На столичній Дарниці поліція завадила зловмиснику викрасти «Лексус». У момент, коли правопорушник уже пошкодив замок та відчинив двері елітного позашляховика, його затримали оперативники районного управління спільно із працівниками патрульної поліції.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення, що у дворі будинку на вулиці Анни Ахматової біля припаркованих машин перебуває підозрілий чоловік. За вказаною адресою відразу виїхав екіпаж патрульних та працівники карного розшуку.

Прибувши на місце, правоохоронці побачили біля «Лексуса» молодика, який нервував.

«Ми вилучили у підозрюваного відмички та спеціальне знаряддя для відкриття замків автомобілів, технічний паспорт на іномарку аналогічної моделі та інші речові докази.  Відтак припустили, що фігурант мав намір  незаконно заволодіти цією автівкою, але не встиг. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - повідомив начальник відділу кримінальної поліції Дарницького управління поліції Олексій Кабанченко.

У подальшому слідчі встановили, що зловмисник – 22-річний уродженець Чернігівщини, який у поле зору правоохоронців раніше не потрапляв.

Події, 17.02.2019 19:36