Киянин за майбутнє віддав спритні ворожці усе

16 ЛЮТОГО 2019 11:00

У Києві суд виніс покарання спритниці, яка під час «ворожіння» обібрала чоловіка. Зловмисниця спочатку попросила у потерпілого гроші. А потім, пророкуючи йому майбутнє, зняла з руки золоту прикрасу і втекла.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилася у січні минулого на вулиці Січових Стрільців. Чоловік вийшов із супермаркету, коли до нього підійшла  жінка і попросила грошей. Він їй відмовив, але вона продовжувала вести бесіду. Що трапилося далі, потерпілий не пам’ятає, а жінка тим часом зникла разом із золотим перстнем.

У той час повз хлопця проходив правоохоронець, який звернув на нього увагу, оскільки той був у розгубленому стані. Молодик розповів поліцейському, що до нього підішла жінка і під дією гіпнозу обікрала.

Потерпілий надав точний опис зловмисниці. Через дві зупинки від місця злочину правопорушницю затримали та доставили до управління поліції. У підозрюваної вилучили викрадену каблучку, яку потім віддали власнику.

Вироком Шевченківського районного суду  міста Києва зловмисниці за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, призначили покарання у вигляді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних доходів громадян.

Події, 16.02.2019 11:00