КПВВ «Станиця Луганська» припинить роботу з 2 по 7 вересня

30 СЕРПНЯ 2018 13:45

З 2 по 7 вересня КПВВ «Станиця Луганська» припинить пропуск громадян через лінію розмежування. Про це написав в себе на сторінці у Facebook прес-секретар Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби Олег Личковський.

«З метою покращення умов перетину громадянами лінії розмежування продовжуються роботи з реконструкції та розбудови контрольних пунктів в’їзду-виїзду. В КПВВ «Станиця Луганська» вже змонтовані нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю. Завершується будівництво укриття, навісів-накопичувачів для осіб, які перетинають лінію розмежування», – написав він.

Також додав, що в той самий час за рішенням Командувача об’єднаних сил з 2 по 7 вересня буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій в КПВВ «Станиця Луганська». Це – мінімально необхідний час на проведення важливої частки робіт із монтажу конструкцій, підключення до мереж електро- та водопостачання і водовідведення.

Проведення повного обсягу запланованих робіт із облаштування КПВВ «Станиця Луганська» дасть змогу створити комфортні умови для перетину лінії розмежування в будь-яку пору року та збільшити його пропускну здатність.

Звертаємось до громадян із проханням врахувати цю інформації при плануванні своїх поїздок.

Події, 30.08.2018 13:45