«Ліверпуль» зіграє з «Реалом» в Києві

03 ТРАВНЯ 2018 15:07

Не без успіху, але Ліверпуль зміг пробитися у фінал головного європейського футбольного турніру, де зіграє з Реалом 26 травня в Києві.   

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на The Guardian.  

У другому півфінальному матчі Ліги чемпіонів Ліверпуль програв Ромі, але за сумою двох матчів проходить далі.   

Це протистояння стало найрезультативнішим в історії турніру - команди забили на двох 13 голів.  

Вжиті заходи безпеки до і після матчу в Римі не дозволили повторитися сутичкам фанатів, які відбувалися в Ліверпулі. В результаті яких один з англійських уболівальників до сих пір знаходиться в комі.  

«Ми почали свій шлях у Лізі чемпіонів з кваліфікаційного раунду, а тепер ми в фіналі. Я дуже радий за хлопців, за клуб і за наших фанатів. Поки для нас все складається неймовірно. Ми їдемо до Києва!», - заявив Юрген Клопп.  

Гравці «Ліверпуля» після матчу подякували своїм фанатам за підтримку і заявили, що вони заслуговували вихід у фінал разом з командою. В останній раз «червоні» грали на цій стадії в 2007 році, коли поступилися «Мілану».  

«Для нас це означає все. Навіть не дивлячись на пенальті на останній хвилині. Ми перемогли і ми знали, що зможемо це зробити. Я хочу побачити сльози Кріштіану Роналдо в фіналі», - радіє фанатка «Ліверпуля».  

«Ми збираємося виграти турнір. Ми повеземо кубок Ліги чемпіонів додому в Ліверпуль. Побачимося на чемпіонському параді! У шостий раз!», - додали фанати «червоних».

 

Спорт, 03.05.2018 15:07