Фото: mind.ua

Mind та IT Ukraine проводить дослідження внеску ІТ-індустрії в досягнення перемоги України

22 СІЧНЯ 2024 10:28

Незалежна бізнес-платформа Mind спільно з Асоціацією "IT Ukraine" проводить дослідження внеску ІТ-індустрії в досягнення перемоги України протягом двох років повномасштабної війни.

У звіті аналізуються кількісні та якісні показники за 7 основними напрямами. Зокрема, допомога ЗСУ, підтримка та інтеграція ветеранів, кібервійсько, ІТ-розробки для перемоги, соціальні проекти та благодійність тощо, пише Mind.ua.

Що важливо знати? ІТ-індустрія бере активну участь у захисті країни від російського вторгнення. Ця участь представлена здебільшого у кіберпросторі та на соціальному рівні. ІТ-фахівці часто працюють паралельно у своїх компаніях та як волонтери в українських та міжнародних проектах з інформаційного захисту. А також збирають кошти, волонтерять, йдуть до лав ЗСУ. Але вся ця інформація не консолідована, загальний рівень допомоги незрозумілий суспільству через непоінформованість і сформовану репутацію ІТ-галузі як такої, що не завжди живе проблемами своєї держави. 

Ідея проекту — консолідувати на рівні країни всю інформацію про участь ІТ-індустрії у війні та презентувати суспільству.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Технології, 22.01.2024 10:28