Фото: "АрміяInform"

Міністр оборони Естонії назвав свою формулу перемоги у війні з Росією

Українська армія більше адаптована до війни, ніж армія Російської Федерації. Ключове питання в тому, скільки озброєння союзники можуть надати Україні і скільки вона його може прийняти.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив міністр оборони Естонії Ханно Певкур. За його словами, українська армія показує приклад адаптації та навчання використання нового озброєння.

"Я також говорив, що українська армія наразі є чемпіоном світу з комбінування різних зразків озброєння — у вас багато військової техніки, і ви повинні адаптуватися для її використання. Ми разом із союзниками. Якщо порівняти українського солдата, навченого в західних країнах, з російським ув'язненим, то, очевидно, у вас якість підготовки краща", — сказав Певкур.

Міністр вважає, що формула перемоги у тому, щоб українські військові були краще оснащені, краще підготовлені та мали кращу мотивацію.

"Це три ключові теми для перемоги і, можливо, формула перемоги в цій війні. Я щиро вірю, що ми не повинні зосереджуватися на тому, на що сподівається Росія", — підкреслив він.

Нагадаємо, на думку міністра оборони Естонії Ханно Певкура, отримання Україною літаків не змінить хід війни з Російською Федерацією. Військовим насамперед потрібні боєприпаси та далекобійні ракети.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.11.2023 16:59