Молодий британець намагався проникнути в спальню до Єлизавети II

11 ЛИПНЯ 2019 10:25

У ніч на середу, 10 липня, невідомий молодий чоловік намагався проникнути в спальню королеви Великобританії Єлизавети II, проте був затриманий охороною Букінгемського палацу, передає The Sun з посиланням на Скотланд-Ярд.

Поліцейські Лондона розповіли, що 22-річний британець близько другої години ночі перебрався через огорожу парадних воріт Букінгемського палацу і був затриманий вже коли перебував на території королівської резиденції. Сама Єлизаветі II в той момент мирно спала, її спокій інцидент не порушив.

Поліцейські не вважають подію терактом, оскільки у непроханого гостя не знайшли при собі ніякої зброї. Розслідування триває, а затриманий залишається під вартою.

Видання вважає, що молода людина хотіла повторити вчинок маляра Майкла Фейгана, який рівно 37 років тому, 9 липня 1982 року, проник в Букінгемський палац і довго бродив по кімнатах. Охорона його схопила тільки після того, як чоловік увійшов в спальню королеви, де знаходилася Єлизавета II. Той випадок вважається найбільшим промахом вартою монаршої родини.

Суспільство, 11.07.2019 10:25