Фото: Офіс генерального прокурора

На Дніпропетровщині командир взводу здав у ломбард радіостанції та дрони на 500 тис. грн

У Дніпропетровській області повідомили про підозру командиру розвідувального взводу, який викрав та здав до ломбарду радіостанції та дрони загальною вартістю 500 тисяч гривень. Гроші чоловік витратив на власні потреби.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

За даними слідства, командир розвідувального взводу однієї із військових частин на Дніпропетровщині викрав чотири комплекти портативних радіостанцій спеціального призначення та два квадрокоптери, вартістю півмільйона гривень. Військове майно він здав до ломбардів у області, а гроші витратив на власний розсуд. 

Офіс генерального прокурора

Фото: Офіс генерального прокурора.

Військовому вже повідомили про підозру у викраденні військового майна (ч. 4 ст. 410 КК України). Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, днями працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру голові військово-лікарської комісії одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки у Києві. Фігурант складав та видавав фіктивні довідки про непридатність до військової служби.

3 серпня працівники Державного бюро розслідувань затримали начальника одного з управлінь штабу командування Сухопутних військ ЗСУ, який також обіймає посаду начальника одного з відділів Київської міської військової адміністрації. Він за гроші допомагав чоловікам виїхати з України. Через день було затримано його спільника — начальника Голосіївського військкомату.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.08.2023 03:45