На київській Дарниці затримали уважного домушника

20 СІЧНЯ 2019 15:34

Столичні оперативники затримали раніше судимого квартирного крадія, який скориставшись відчиненими дверима обікрав помешкання.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилася на проспекті Григоренка Дарницького району столиці. Перебуваючи у під’їзді багатоповерхівки, зловмисник помітив, що двері однієї з квартир не зачинені.

Як розповів заступник начальника Дарницького управління поліції – начальник кримінальної поліції Олексій Кабанченко, з чужої оселі він вкрав сумку з особистими речами і гроші:

«Ми відпрацювали місце скоєння злочину, вилучили відео з камер спостереження. У результаті оперативно-розшукових заходів встановили місцезнаходження зловмисника. Ним виявився мешканець Дніпровського району столиці, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення квартирних крадіжок».

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження. Фігурантові оголошено про підозру, суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмисникові загрожує до шести років позбавлення волі.

Події, 20.01.2019 15:34