Фото: патрульна поліція Рівненщини

На Рівненщині чоловік видавав себе за винуватця ДТП, щоб допомогти другу

На Рівненщині чоловік видавав себе за винуватця аварії, аби допомогти другу. ДТП сталась близько 20:00 у понеділок, 19 червня, на трасі "Київ-Чоп". 

Про це повідомила патрульна поліції Рівненщини.

Біля села Корнин водій Mercedes-Benz на швидкості в'їхав у автомобіль Peugeot, який виїжджав із прилеглої території. Прибувши на місце події, патрульні побачили порожній Mercedes. Винуватця аварії не було ані всередині, ані поблизу. Очевидці повідомили поліцейським опис ймовірного водія. За декілька хвилин під'їхало авто BMW, з якого вийшов чоловік. Патрульним сказав, що саме він є водієм, якого шукають.

Аварія на Рівнещині 20 червня

Фото: патрульна поліція Рівненщини

"Поліцейські розказали йому про відповідальність, яка наступає за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення і він одразу ж відмовився від своїх слів та поїхав за справжнім водієм. За 15 хвилин BMW повернулося, але цього разу звідти вийшов чоловік, який підпадав під опис", — йдеться у повідомленні.

Аварія на Рівненщині 20 червня

Фото: патрульна поліція Рівненщини

До того ж, у водія BMW патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували йому пройти огляд на місці. Драгер показав 2,8 проміле — це в 14 разів перевищує допустиму для водіїв норму в 0,2 проміле. На 25-річного водія BMW інспектори склали протокол за керування у стані сп'яніння, який передбачає 17 тис. грн штрафу. Медики госпіталізували водія та пасажира Peugeot.

Нагадаємо, у Волинській області вантажний автомобіль МАЗ протаранив пасажирський автобус Mercedes-Benz сполученням "Луцьк — Світязь". ДТП сталася у Луцькому районі в селі Копачівка. В автобусі на момент аварії перебувало 17 людей. Шість осіб госпіталізували з різними травмами. Серед постраждалих — дитина. 

Раніше ми писали, що на Київщині в Броварському районі сталася смертельна аварія. Біля села Веселинівка 34-річна кермувальниця Cherry виїхала на узбіччя та зіткнулася із деревом. 

Минулого тижня неподалік міста Бровари у Київській області поліцейська на смерть збила військового. Чоловік перебігав дорогу в невстановленому місці. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.06.2023 03:35