Фото: соцмережі

Під Києвом поліцейська на смерть збила військового, — ЗМІ

Неподалік міста Бровари у Київській області поліцейська на смерть збила військового. Чоловік перебігав дорогу в невстановленому місці.

Про це повідомляє  "Трибуна — Бровари".

Аварія сталася у неділю, 11 червня, близько 14:00 між Броварами та Калинівкою на трасі "Київ — Чернігів". Автомобіль Skoda Octavia A5 наїхав на чоловіка.

Видання вказує, що 42-річний член Добровольчого формування територіальних громад (ДФТГ) переліз через бетонну огорожу траси та намагався перебігти дорогу.

"Удар був такої сили, що капот стиснуло до лобового скло. Пішохід, на жаль, загинув на місці… Розбита вщент голова та відірвана нога", — розповіли очевидці ДТП.

ДТП у Броварах

Фото: "Трибуна — Бровари"

За даними ЗМІ, за кермом автівки перебувала старший лейтенант поліції, яка керувала власним авто поза службою. Водійка одразу викликала "швидку" та повідомила керівництво про подію.

"Драгер показав, що кермувальниця була твереза. Справою займається ДБР", — вказує видання.

Поліція офіційно не коментувала подію.

Нагадаємо, 11 червня у Дніпровському районі Києва легковик збив на пішохідному переході дитину на велосипеді. Хлопець отримав травми, наразі його оглядають лікарі.

Також 9 червня у столиці України сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. У Печерському районі, на бульварі Лесі Українки, автомобіль вилетів із проїжджої частини, постраждав водій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.06.2023 18:48