На Вінниччині поліція розшукала двох зниклих дітей

20 ТРАВНЯ 2018 13:15

Сьогодні, 20 травня,  поліцейські ювенальної провенції  повернули рідним 15-річного хлопця, який зник вчора у Вінниці. Також вчора розшукали 17-річну мешканку смт. Тростянець.

На сайті СБУ зазначається, що повідомлення про зникнення підлітка з Вінниці надійшло до поліції  близько 22 години. Батько  хлопчика повідомив, що його син пішов з дому ще о 10 ранку. Відтоді на зв'язок не виходив.

За словами начальника  відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, орієнтування  з прикметами хлопчика отримали усі патрулі м. Вінниці та області. Зниклу дитину шукали усю ніч. В результаті, сьогодні вранці його знайшли поліцейські на території Привокзального ринка у м. Вінниці.

З хлопчиком та його батьками провели профілактичну бесіду, аби в подальшому такі випадки не повторювались. З’ясувалось, що він втік через те , що рідні не відпустили його на святкування Дня Європи. В результаті він переночував в одному з нежилих приміщень. На щастя, з хлопчиком нічого поганого не трапилось.

Вчора у Тростянці розшукали та повернули додому 17-річну дівчину, яка  після дискотеки 17 травня  перебувала в односельців, не повідомивши матір.  В поліцію матір звернулася лише наступного дня.

Події, 20.05.2018 13:15