Фото: Pixabay

Мокрий сніг та пориви вітру: де у середу погіршиться погода

В Укргідрометцентрі прогнозують, що у середу, 24 січня, у північних та більшості центральних областей йтиме невеликий мокрий сніг, а у західних областях ймовірні пориви вітру до 15-20 м/с.

Про це повідомляє Укргідрометцентр у Facebook.

За інформацією синоптиків, у середу на більшості території України утримається хмарна погода з проясненнями. Вночі у північних та більшості центральних областей можливий невеликий мокрий сніг.

"Вночі у північних та більшості центральних областей невеликий мокрий сніг, вдень у західних, Вінницькій та Житомирській областях помірний мокрий сніг та дощ, на Закарпатті значні опади. На решті території без істотних опадів", йдеться у повідомленні.

На дорогах, крім Півдня, місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях вдень пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби -2…+3°C (вночі на Лівобережжі -1…-6°C, у східних областях та в Карпатах до 10°C морозу, вдень на Прикарпатті, Одещині та в Криму очікується +1…+6°C.

Водночас на Київщині вночі ймовірний невеликий мокрий сніг, проте вдень опади вже не прогнозуються. На дорогах, місцями, ожеледиця.

"Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура вночі та вдень від -2°C до +3°C. У Києві вночі близько 0°, вдень +1…+3°C", прогнозують в Укргідрометцентрі.

Нагадаємо, раніше метеоролог Ігорь Кібальчич прогнозував, що третя декада січня очікується теплою та з великою кількістю опадів завдяки розвитку активної циклонічної діяльності у північно-західній Європі. Температура повітря в Україні буде досить високою, а опади спостерігатимуться переважно у вигляді дощу, часом з мокрим снігом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.01.2024 05:41