Нідерланди зіграють у фіналі Ліги націй

07 ЧЕРВНЯ 2019 09:42

Англія і Голландія зустрічалися в португальському місті Гімарайнш. Тренери Роналд Куман і Гарет Саутгейт вибрали розстановку 4-3-3 на цю гру, повідомляє Euro Sport.

Команди багато помилялися і багато контратакували. Британці відкрили рахунок з пенальті. Маттіас де Лігт раптово помилився в обробці м'яча, далеко відпустив його в своїй штрафній, втратив і потім врізав по ногах вбіг Маркусу Решфорду. Захисник отримав жовту картку, а Решфорд розкидав голкіпера Яспера Сіллессен і м'яч по кутах.

У другому таймі Де Лігт відмазатися за пропущений м'яч. Він вистрибнув після кутового з правого флангу, перевісел в повітрі Джона Стоунз і встромив головою в сітку.

Джессі Лингард на 83-й хвилині забив у ворота голландців, але після перегляду відео-повтору арбітри скасували гол через офсайд.

А в другому екстра-таймі «помаранчеві» застосували щодо суперника жорсткий пресинг. Росс Барклі помилився перед штрафним, Депа побачив вихід з воріт Пікфорда і віддав на порожні ворота Промесу, Квінсі не схибив.

3:1 - Голландія вирвала вольову перемогу у Англії в додатковий час.

У фіналі Голландія зустрінеться з Португалією з Кріштіану Роналду. Матч пройде в неділю, 9 червня, і стартує в 21:45 за київським часом.

Матч за третє місце Англія - ​​Швейцарія відбудеться 9 липня о 16:00 (Київ).

Спорт, 07.06.2019 09:42