Обшуки в нічному клубі Jugendhub законні, – військомат

29 ЖОВТНЯ 2017 13:32

Обшуки в нічному клубі Jugendhub пройшли на законних підставах, повідомляє прес-служба Київського міського військового комісаріату у Facebook, інформує TrueUA.

Зазначається, що з метою недопущення зриву виконання указу Президента про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби та термінів проведення призовів в КМДА прийнято рішення, згідно з яким поліція зобов'язана за зверненням військових комісаріатів або органів місцевого самоврядування проводити розшук, затримання і доставку до військових комісаріатів громадян, які ухиляються від несення військової служби.

У Київському військкоматі повідомляють, що 28 жовтня близько 2:00 представники комісаріату та поліції провели заходи щодо розшуку призовників, які ухиляються від несення військової служби. Близько 04:00 у збірний пункт комісаріату були доставлені 32 призовника. За результатами перевірки, там залишилися 15 осіб. До ранку для проходження медкомісії в комісаріаті залишилися 10 осіб, решта отримали повістки для проходження медкомісії на 29 жовтня.

Події, 29.10.2017 13:32