НПУ: У нічному клубі затримали 17 осіб з наркотою та 32 втікача від призову

28 ЖОВТНЯ 2017 20:37

Вчора, 27 жовтня, працівники Шевченківського управління поліції Києва та Київської місцевої прокуратури №10 із залученням співробітників полку поліції особливого призначення поліції Києва та районного військового комісаріату, в приміщенні нічного розважального закладу провели санкціонований обшук, інформує TrueUA.

На сайті НПУ зазначається, що на момент обшуку в клубі знаходилося 200 осіб віком від 15 до 25 років, переважно мешканців м. Києва. За результатами обшуку затримали 17 осіб, у яких вилучили наркотичні засоби. Затримані після освідування доставлені до управління поліції для проведення процесуальних дій.

Окрім цього, у 20-річного бармена закладу було виявлено та вилучено розфасовані прозорі пазові пакети з речовиною, схожою на наркотичну. У іншого затриманого 30-річного чоловіка поліція вилучила речовини, ззовні схожі на наркотики, галюциногенні гриби, електронні ваги, 40 тисяч гривень, 8 банківських карток та автомобіль «BMW».

Разом з тим, серед відвідувачів правоохоронці встановили 11 малолітніх осіб, яких передали батькам. На батьків або осіб, які їх заміняють,правоохоронці склали адміністративні протоколи за злісне невиконання батьківських обов'язків за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того, працівники військового комісаріату виявили 32 особи, які ухиляються від призову на строкову службу. Їх доставили до пункту збору призовників міста Києва.

Події, 28.10.2017 20:37