Фото: Валерій Юрик

Окупанти краденими вантажівками вивозять намародерене з Херсонщини: зведення Генштабу

Російські військові продовжують мародерити на окупованій території. Водночас армія РФ продовжує наступ на п'яти напрямках.

Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України.

Російські окупанти продовжують грабувати населення на тимчасово зайнятій території Херсонської області. Зокрема, в населеному пункті Красне Каховського району російські найманці активно відбирають приватні автомобілі з причепами та вантажівки, в які завантажують награбоване майно місцевих мешканців.

Удари ворога

Протягом доби противник завдав одного ракетного та 23 авіаційних ударів,  здійснив більш як 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

Противник наступає на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Відбито понад 50 атак противника на зазначених напрямках. На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести обороні дії. 

Удари ЗСУ

Авіація Сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, три райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника.

Протягом минулої доби українські воїни ліквідували ще 720 окупантів, було знищено ворожий гелікоптер, одинадцять ББМ та дев'ять РСЗВ.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, наступ ворога на Бахмут практично зупинився через виснаження російських сил. Також на це вплинули і значні втрати окупантів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2023 18:21