Олександр Звєрєв виграв Підсумковий турнір ATP

19 ЛИСТОПАДА 2018 12:28

Німецький тенісист Олександр Звєрєв переможно завершує цей сезон. У фіналі Підсумкового турніру ATP він в двох сетах обіграв першу ракетку світу Новака Джоковича - 6:4, 6:3.

Звєрєв виконав десять ейсів, тричі помилився при подачі і реалізував чотири брейк-пойнта з шести. Його противник один раз подав навиліт, допустив одну подвійну помилку і зробив один брейк, повідомляє Euro News.

До фінального матчу серб здавався невразливим. Для нього ця поразка стала першою на турнірі в Лондоні. За минулий тиждень він не поступився суперникам жодного сету.

«Я неймовірно щасливий, очевидно, що це поки мій головний титул. Можливо, мій батько не перестане плакати від щастя до наступного року», - так німецький тенісист прокоментував свою перемогу.

Звєрєв і Джокович на цих змаганнях зустрічалися двічі. Декількома днями раніше, на груповому етапі, серб легко обіграв німця - 6:4, 6:1. Але це не завадило Звєрєву вийти в півфінал, за підсумками якого він вибив з боротьби третю ракетку світу Роджера Федерера.

І тепер завдяки перемозі у вирішальному матчі німець підніметься на четверту сходинку в світовому рейтингу. Притому від швейцарця його будуть відділяти всього 35 очок.

Спорт, 19.11.2018 12:28