Перша поразка «Сіті», 2 штрафних Мессі і хет-трик Салаха

09 ГРУДНЯ 2018 11:52

«Челсі» завдав «Ман Сіті» першої поразки в АПЛ-2018/19. Сарри перед зустріччю говорив, що не знає, як перемагати Гвардіолу, адже програв йому всі матчі за «Наполі». Це було помітно до перерви - «сині» провели жахливий перший тайм, пропустили мільярд моментів і дивом не пішли на 15-хвилинну паузу відстаючими, повідомляє Euro Sport.

Лондонці володіли м’ячом лише 38% часу і забили першим ударом в грі - Канті встромив під поперечину з передачі Азара. У другій половині «Челсі» додав, небезпечно вистрілив ще пару раз і поклав другий м'яч з кутового на 78-й хвилині. Гравці столичного клубу виконали привіз в штрафний в компенсований час, але Жезус НЕ закрутив в дев'ятку після помилки Аррісабалагі. 0:2 - «Сіті» зазнав першої поразки в Прем'єр-лізі.

«Ліверпуль» розбомбив «Борнмут» - 4:0, хет-трик зробив Мо Салах, плюс автогол «вишень». Мохамед швидше за всіх в історії клубу встромив 40 м'ячів в чемпіонаті, йому на це знадобилося 52 гри (Торресу - 60, Суаресу - 78). Після гри величний Фараон віддав нагороду кращого футболіста зустрічі Джеймсу Мілнеру, який провів 500-й матч в АПЛ. «Червоні» очолили таблицю Прем'єр-ліги і тепер на одне очко випереджають «Сіті».

Мессі дублем порішав Каталонське дербі. Вже на 17-й хвилині Лео ідеально поклав «Еспаньйолу» зі штрафного, через три хвилини видав соковитий пас на Суареса, а через дев'ять - асист на Дембеле. На 36-й аргентинець знайшов передачею уругвайського страйкера, щоб той потрапив в штангу, а на 37-й сам головою (!) пробив в ствір воріт.

Під кінець тайму Луїс-зубастик зовсім знущально тицьнув у сітку між ніг кіпера з негативного кута, а в другій половині Мессі повторив стандарт. 4:0 - «Барселона» показала, що таке рай для перфекціоністів.

Геніальні штрафні та асист Мессі, удар між ніг кіперу від Суареса. «Барса» забивала на будь-який смак

Цікаво, що 19 - м'ячів зі штрафних забив Ліонель Мессі за останні чотири сезони. «Ювентус» за такий же період поклав 18, і у туринців за виконанням стандартів стріляли шість різних людей. Жоден клуб не перевершив Лео за цим показником. Фантастика!!!

Спорт, 09.12.2018 11:52