Петро Цигикал: В Ізмаїлі буде створено загін морської охорони

02 ЛИПНЯ 2018 12:11

Сьогодні Голова Держприкордонслужби побував з робочим візитом в Ізмаїльському навчальному тренувальному центрі Морської охорони та детально ознайомитися з обстановкою на Дунаї.

Очільник прикордонного відомства у себе на сторінці у Facebook написав, що нещодавно в Державній прикордонній службі було створено Регіональне управління Морської охорони. «Впевнений, що таке рішення дозволить підвищити наш потенціал на морі та зробить управління морськими силами більш гнучким та ефективним», – наголосив він.

Також Петро Цигикал додав, що в Ізмаїлі повинен бути загін морської охорони. «Обговорив це питання з міським головою Ізмаїла, який запевнив мене у підтримці цієї ідеї. Таким чином кордон по Дунаю буде надійно захищений від будь-яких проявів протиправної діяльності», – написав Голова ДПСУ.

Також він додав, що нагальним є і запровадження системи підготовки офіцерів-моряків для потреб Держприкордонслужби. «Сподіваюся, що спільними зусиллями впродовж року нам вдасться знайти прийнятну формулу реалізації цього задуму в межах наявного навчального потенціалу прикордонного відомства», – зазначив генерал-полковник Петро Цигикал.

Суспільство, 02.07.2018 12:11