Фото: росЗМІ

Події у Бєлгородській області: у Кремлі висловили "глибоке занепокоєння"

У Кремлі відреагували на рейди легіону "Свобода Росії" та Російського добровольчого корпусу у Бєлгородські області. Владу країни-агресорки "глибоко непокоять" такі події.

Про це заявив речник російського диктатора Дмитро Пєсков, передають пропагандистські ЗМІ.

Відтак, Пєсков назвав російських добровольців, які на сьогодні діють у Бєлгородській області, "українськими бойовиками".

"Це викликає глибоке занепокоєння і вимагає від нас великих зусиль. Потрібно виходити з того, що всі вони  українські бойовики", — цитують пропагандисти речника президента РФ.

Водночас Пєсков заявив, що проводити спеціальне засідання Ради безпеки РФ щодо ситуації в Бєлгородській області не планується. За його словами, "СВО" триває, щоб не допускати такого надалі".

Нагадаємо, на території Бєлгородської області від 22 травня легіон "Свобода Росії" та Російський добровольчий корпус проводить операцію для створення "смуги безпеки" для захисту цивільних українців від "режиму Путіна". До цього залучені виключно громадяни Росії.

У Бєлгородській області РФ оголосили про введення "правового режиму контртерористичної операції". Росіян попередили про жорсткі обмеження. 

Також у Бєлгородській області влада країни-агресорки терміново проводить евакуацію сховища ядерних боєприпасів "Бєлгород-22".

На тлі подій, які зараз розгортаються у РФ, українці в мережі почали публікувати тематичні меми

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.05.2023 14:42