Фото: armyinform.com.ua

"Переполох" на Бєлгородщині: РФ терміново проводить евакуацію сховища ядерних боєприпасів

Після рейдів бійців "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та Легіону "Свобода Росії" (ЛСР) у Бєлгородській області влада країни-агресоки терміново проводить евакуацію сховища ядерних боєприпасів "Бєлгород-22".

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

"У терміновому режимі об’єкт "Бєлгород-22" — сховище ядерних боєприпасів  рашисти так само евакуюють. Воно неподалік Грайворона",  заявив Юсов.

За його словами, через ситуацію в Бєлгородській області помітні "елементи паніки" у представників російського керівництва, про це, зокрема, свідчить евакуація місцевого населення.

"Евакуація військового об’єкта "Бєлгород-22" — це також реакція. Ми розуміємо, що для евакуації такого роду об’єктів потрібно мати план, залучати серйозну техніку, кількість особового складу", — зауважив представник ГУР.

Нагадаємо, на території Бєлгородської області 22 травня легіон "Свобода Росії" та Російський добровольчий корпус проводив операцію для створення "смуги безпеки" для захисту цивільних українців від "режиму Путіна". До цього залучені виключно громадяни Росії.

Від дев'ятої години ранку в Бєлгородській області Росії було чутно вибухи. На кордоні нібито відбувся потужний бій із застосуванням танків та безпілотників. Користувачі соцмереж опублікували відео, на якому, як стверджується, танки заїжджали на територію Росії на КПП "Грайворон". Місцеві ЗМІ повідомляли про запеклі бої з "ДРГ" на кордоні. У мережі також з’явилася інформація про нібито знищення прикордонного пункту у Бєлгородській області. 

В Бєлгородській області РФ оголосили про введення "правового режиму контртерористичної операції". Росіян попередили про жорсткі обмеження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.05.2023 11:37