Фото: росЗМІ

Закручують гайки: у Бєлгородській області ввели режим контртерористичної операції

В Бєлгородській області РФ оголосили про введення "правового режиму контртерористичної операції". Росіян попередили про жорсткі обмеження.

Про це йдеться в заяві губернатора Бєлгородської області В’ячеслава Гладкова.

Він додав, що під час КТО можуть перевіряти документи у фізичних осіб, а також призупиняти діяльність небезпечних виробництв та організацій, у яких використовуються вибухові, радіоактивні, хімічно та біологічно небезпечні речовини.

"З метою забезпечення безпеки громадян у Бєлгородській області відсьогодні введено правовий режим контртерористичної операції, який встановлює спеціальні заходи і тимчасові обмеження", — заявив губернатор.

Нагадаємо, на території Бєлгородської області легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" проводять операцію для створення "смуги безпеки" для захисту цивільних українців від "режиму Путіна". До цього залучені виключно громадяни Росії.

Від дев'ятої години ранку в Бєлгородській області Росії чутно вибухи. На кордоні нібито триває потужний бій із застосуванням танків та безпілотників. Користувачі соцмереж опублікували відео, на якому, як стверджується, танки заїжджають на територію Росії на КПП "Грайворон". Місцеві ЗМІ повідомляють про запеклі бої з "ДРГ" на кордоні. У мережі також з’явилася інформація про нібито знищення прикордонного пункту у Бєлгородській області. Повідомляється про "десятки поранених та вбитих".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.05.2023 18:44