Пограбування у київському ресторані, затримував спецназ

03 БЕРЕЗНЯ 2019 11:03

У центрі столиці спецпризначенці затримали чоловіка за крадіжку з ресторану. Зловмисник проник у підсобну приміщення закладу і викрав мобільний телефон. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилася на вулиці Саксаганського у Шевченківському районі столиці. Ввечері до чергової частини управління поліції зателефонувала дівчина та повідомила, що на роботі в неї викрали телефон.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група територіального відділу поліції для задокументування злочину. Правоохоронці опитали заявницю, а також переглянули записи з камер відоспостереження та встановили особу підозрюваного.

При відпрацюванні центральної частини міста наряд полку поліції особливого призначення №1 затримав зловмисника. Правоохоронці вилучили у нього речовий доказ – телефон, який впізнала потерпіла.

Молодика затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявися 27-річний киянин, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

Події, 03.03.2019 11:03