На фото Володимир Малов. Джерело: "Громадське"

Помер депутат з партії Путіна, якого вранці підірвали в авто у Новій Каховці

На окупованій частині Херсонщини помер представник окупаційної "влади" Володимир Малов. Його називали "секретарем відділення партії "Єдина Росія" в Новій Каховці.

Про це пишуть місцеві Telegram-канали.

Відомо, що вранці у Новій Каховці вибухнув автомобіль Малова. Його госпіталізували в тяжкому стані. Згодом посібники окупантів заявили про смерть колаборанта Малова.

Ліквідація окупантів і колаборантів

У Джанкої у тимчасово окупованому Криму підірвали автомобіль російського військовослужбовця. Ймовірно, під машиною спрацював вибуховий пристрій. За інформацією джерела, початкова версія про вибух газобалонного обладнання не підтвердилася — невідомі прикріпили до днища "Шевроле-Авео" військовослужбовця контактний заряд СВ потужністю близько 500 грамів у тротиловому еквіваленті. 

Нагадаємо, у тимчасово окупованих Олешках невідомий безпілотник атакував автомобіль російського пропагандиста. Машина зазнала серйозних ушкоджень, окупаційний блогер отримав легкі поранення. Авто з російським військкором вистежили з квадрокоптера та атакували. Пропагандистові посікло уламками голову. Найбільше ушкоджень зазнало авто. Сам посібник окупантів показав на відео перші секунди після атаки.

22 липня в тимчасово окупованих Олешках на Херсонщині підірвали будинок місцевого колаборанта та гауляйтера Георгія Журавка. За інформацією місцевих медіа, вибух стався за адресою вул. Крилова, 165. Саме там зареєстрована земельна ділянка та нерухомість Журавка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2023 16:48