Фото: соцмережі

В окупованому Джанкої підірвали автомобіль військового РФ: під машиною спрацював вибуховий пристрій

У Джанкої (тимчасово окупований Крим) підірвали автомобіль російського військовослужбовця. Ймовірно, під машиною спрацював вибуховий пристрій.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza. За інформацією джерела, початкова версія про вибух газобалонного обладнання не підтвердилася — невідомі прикріпили до днища "Шевроле-Авео" військовослужбовця контактний заряд СВ потужністю близько 500 грамів у тротиловому еквіваленті. 

"Вдень 23 вересня бомба здетонувала поряд із будинком, де живе військовий. Жодних уражаючих елементів у бомбі використано не було. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. У будинку було вибито скло на першому поверсі", — йдеться у повідомленні.

Фото: Telegram-канал Baza

Нагадаємо, на вулицях тимчасово окупованого Криму спостерігається велика кількість солдатів кавказької зовнішності. Ймовірно, їх будуть відправляти на фронт. Активісти руху "Атеш" зазначають, що було помічено кілька груп чоловіків кавказької зовнішності на вокзалі Джанкоя. Техніка постійно переміщається, привозячи та відвозячи солдатів.

Партизани відзначають, що масштаби перекидання в Крим військовослужбовців строкової служби з Кабардино-Балкарської Республіки куди більші за раніше заявлені Генштабом ЗСУ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.09.2023 18:59