Фото: Укрінформ

Сезон триває: військові прокоментували вибухи у Джанкої

Вночі 4 червня в окупованому Джанкої лунали вибухи.  Мешканці міста у пабліках повідомляли, що Джанкой начебто атакують безпілотники. Також зазначалося, що ціллю дронів, ймовірно, став аеродром.

Так званий "радник глави Криму" Олег Крючков, який колись був українським журналістом заявив, що в Джанкої збили безпілотник.

"Безпілотник збитий в Джанкої в Криму. У кількох приватних будинках пошкоджено скло", - повідомив він пропагандистським ЗМІ.

Своєю чергою начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони України "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону повідомила, що Крим повинен відчувати, що він Україна.

"Сезон триває. Крим повинен відчувати, що Він Україна. Все, що ми посіяли, то ми і зберемо", - зазначила представниця командування "Південь".

Нагадаємо, 3 червня під тимчасово окупованим Мелітополем стався вибух на залізничній колії. Окупанти використовували цей шлях для перевезення особового складу і військової техніки на фронт.

Другого червня у тимчасово окупованому Бердянську пролунали вибухи. За попередніми даними, українські військові влучили по позиціях окупантів.

Також у суботу, 27 травня, стався вибух в селі Новопетрівка Бердянського району Запорізької області. Зафіксовано "приліт" по базах відпочинку, де розміщувався особовий склад ворожих військ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.06.2023 09:25