Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У окупованих Мелітополі та Бердянську потужна "бавовна": що відомо (фото)

На окупованих територіях Запорізької області пролунала серія гучних вибухів у різних містах. Місцеві повідомляють про "бавовну" в Мелітополі" та Бердянську.

Про це пишуть в місцевих Telegram-каналах.

Вибухи в Мелітополі

В окупованому Мелітополі пролунало одразу декілька гучних вибухів. Згодом мешканці помітили стовп диму. Подробиці поки з'ясовують.

"Жителі Мелітополя повідомляють про понад п'ять гучних вибухів у північній частині міста. Наслідки вибухів — густий дим на півночі від Мелітополя. З’ясовуємо, що палять окупанти", — написав мер Мелітополя Іван Федоров.

Вибухи в Бердянську

Також гучно було і в тимчасово окупованому Бердянську. Повідомляють про прильоти в місцевому порту. Пролунали приблизно десять вибухів. Місцеві публікують фото прильотів і роботи російської ППО.

Нагадаємо, 3 червня під тимчасово окупованим Мелітополем стався вибух на залізничній колії. Окупанти використовували цей шлях для перевезення особового складу і військової техніки на фронт.

Другого червня у тимчасово окупованому Бердянську пролунали вибухи. За попередніми даними, українські військові влучили по позиціях окупантів.

Також у суботу, 27 травня, стався вибух в селі Новопетрівка Бердянського району Запорізької області. Зафіксовано "приліт" по базах відпочинку, де розміщувався особовий склад ворожих військ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.06.2023 19:30